Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Bits & bithouders voor de industrie


In de metaalindustrie gelden hoge eisen aan gereedschap. Daarom biedt Bus Industrial Tools een uitgebreid assortiment bits & bithouders van industriële kwaliteit. Als technische groothandel vertrouwen we op merken als Bahco, Format, Gedore, Metabo en Wera. Kies uit taaie en/of harde materialen, van titanium tot diamant, in alle gangbare soorten schroefkoppen. Bus heeft de hoogwaardige bits en bithouders die u nodig heeft.
 

FILTERS WEERGEVEN

Accessoires bit- & boorhouders

Bithouders

Bits

Bitsets

Industriële kwaliteit voor technisch specialisten

Betrouwbaar gereedschap is essentieel om het beste resultaat te kunnen leveren. De bits & bithouders van Bus zijn van industriële kwaliteit en speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van technisch specialisten. Topmerken zoals Bahco, Format, Gedore, Metabo en Wera staan garant voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties. Dankzij de breedte van het assortiment kan iedereen zijn of haar voorkeuren en specifieke behoeften volgen.
 

Bus’ assortiment bits & bithouders

  • Bits: Torq, kruiskop, sleuf, zeskant; in het assortiment bits vindt u alle gangbare soorten schroefkoppen in uiteenlopende maten van T10 tot T100 en PH0 tot PH4.
  • Bithouders: Kies uit verschillende bithouders voor een veilige en betrouwbare bevestiging van de bits. Met diverse maten en mechanismen, zoals magnetische bithouders, blijven de bits stevig op hun plaats tijdens het werk. Verschillende grips zoals de dikkere ‘Stubby’ en de handige T-greep zorgen voor een hoge handzaamheid.
  • Bitsets: Met zorgvuldig samengestelde bitsets heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand. Van enkele bits tot honderdtallen, compleet met bithouder, in een koffertje, roltas of klaphouder; ook hier is er brede keus voor de technisch specialist.
  • Accessoires en bit- en boorhouders: Verken een breed scala aan accessoires zoals adapters, handvaten, ratels en boorhouders om het werk efficiënter te maken. De accessoires zijn compatibel met verschillende bits en bithouders.
 

Partner in industrieel gereedschap

Bij Bus Industrial Tools huist veel kennis en ervaring. Wij begrijpen de specifieke behoeften van de metaalindustrie, on- en offshore, en andere industriële sectoren en we delen onze expertise graag. Neem contact op en ontvang advies op maat over producten, toepassingen of specifieke uitdagingen in uw vakgebied.
 

Bits & bithouders online bestellen

Kies voor Bus Industrial Tools als uw partner in industrieel gereedschap. Naast de bits & bithouders heeft Bus een uitgebreid en zeer compleet assortiment industriële gereedschappen. Alles is met een zakelijk account te bestellen in de gebruiksvriendelijke webshop. Producten op voorraad worden binnen 1 - 3 werkdagen bezorgd.
 

Bus Verhuur en Beheer

Maak ook kennis met Bus Verhuur en Bus Beheer. Met Bus Verhuur kunt u tijdelijk extra gereedschap huren voor specifieke projecten, terwijl Bus Beheer u ontzorgt op het gebied van gereedschapsbeheer. Met onze handige online webtool regelen wij logistiek, inkoop, onderhoud, keuringen, reparaties en certificeringen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk in de industrie.