Vijlen


Bij Bus Industrial Tools vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vijlen voor verschillende toepassingen. Metaalbewerking, de bouw- en constructiesector, onderhoud en reparatie; Bus heeft de juiste vijlen voor uw vakgebied. Het brede assortiment bevat blokvijlen, diamantvijlen, kettingzaagvijlen en nog veel meer. De producten van topmerken als Format, Pferd en Bahco bieden u de precisie en duurzaamheid die u nodig heeft om uw werk tot in de perfectie uit te voeren. Met de complete vijlensets heeft u in één aankoop een compleet arsenaal vijlen ter beschikking. Met uw zakelijke Bus-account legt u het benodigde gereedschap eenvoudig in uw winkelwagen.

FILTERS WEERGEVEN

Blokvijlen

Diamant vijlen

Driekante vijlen

Halfronde vijlen

Kettingzaagvijlen

Overige vijlen

Precisievijlen

Raspen

Ronde vijlen

Sleutelvijlen

Vierkante vijlen

Vijl toebehoren

Vijlensets
Ontdek het brede assortiment van Bus Industrial Tools

Alle soorten vijlen voor de on- en offshore en metaalindustrie zijn verkrijgbaar bij Bus. Dat niet alleen: hele werkplaatsen, productielijnen en zelfs complete onderhoudsstop en materiaalcontainers kunnen worden ingericht met gereedschap van Bus. Van handgereedschap, elektrisch gereedschap en hydraulisch gereedschap tot stellingen, werkbanken, machines en toebehoren; alles is bij bus te bestellen of huren. In de categorie vijlen is er keuze uit vele soorten en uitvoeringen. We lichten er een aantal toe.

 

Blokvijlen voor nauwkeurige oppervlaktebewerking

Voor het ontbramen en bewerken van metaal is een goede blokvijl essentieel. Bij Bus Industrial Tools hebben we een ruime selectie blokvijlen die speciaal zijn ontworpen om moeilijk bereikbare plekken te bewerken en bramen weg te vijlen. De blokvijlen helpen een gladde en professionele afwerking van werkstukken te bereiken.

 

Diamantvijlen voor harde oppervlakken en materialen

Voor nauwkeurige bewerkingen op bijzonder harde oppervlakken en materialen zoals kunststoffen, gehard staal, glas en keramiek, bieden diamantvijlen uitkomst. Deze vijlen zijn voorzien van diamantkorrels die zorgen voor een snelle en precieze bewerking. De naaldvijlen, habilisvijlen en werkplaatsvijlen zijn veelgebruikt in de machine- en matrijzenmakerij, werktuigbouw en verspanende industrie.

 

Kettingzaagvijlen voor scherpere zaagkettingen

Houd zaagkettingen scherp met de hoogwaardige kettingzaagvijlen van Format en Pferd. De ronde vijlen zijn voor het snel, spaarzaam en groevenvrij scherpen van zaagkettingen. Kies vlakke kettingzaagvijlen voor het vijlen van de dieptebegrenzer van kettingzagen.

 

Complete vijlensets voor elke professional

Bij Bus Industrial Tools kunt u ook terecht voor complete vijlensets. De vijlensets zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van elke professional te voldoen. Halfzoete vijlen, werkplaatsvijlen, naaldvijlen of sleutelvijlen; met deze sets heeft u altijd de juiste vijl bij de hand voor elke klus.

 

Breed scala aan vijlen

Daarnaast biedt het assortiment van Bus een breed scala aan andere vijlen, zoals driekante vijlen, halfronde vijlen, precisievijlen, raspen, ronde vijlen, sleutelvijlen, vierkante vijlen en diverse toebehoren. Bij Bus Industrial Tools vindt u altijd het juiste gereedschap voor uw specifieke toepassing.

Bestel eenvoudig bij Bus Industrial Tools

Bij Bus Industrial Tools kunnen technisch professionals eenvoudig vijlen bestellen via de webshop. Maak eenmalig een account aan, zodat wij weten dat u bedrijfsmatig bestelt. Neem voor vragen over producten en toepassingen contact op met de lokale verkoopvestiging of één van Bus’ specialisten.

Bus Industrial Tools: dé partner voor industrieel gereedschap

Bus Industrial Tools is dé toonaangevende technische groothandel voor de on- en offshore en metaalindustrie. Ook andere professionals, zoals houtbewerkers, automonteurs en installateurs, vertrouwen voor hun gereedschap op Bus. Naast een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vijlen, kunt u ook rekenen op Bus’ kennis, expertise en professioneel advies. Vul uw gereedschapskist met topkwaliteit vijlen van Bus Industrial Tools en verhoog uw precisie en prestaties.