Beitels, drevels en ponsen

De producten van Bus Industrial Tools zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van veeleisende professionals zoals u. Ontdek een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige beitels, drevels en ponsen voor de metaalindustrie, on- en offshore en andere industriële en technische vakgebieden. Met topmerken zoals Format, Gedore, Stanley, Belzer en Rennsteig kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw gereedschap. De vele soorten beitels, drevels en ponsen zijn eenvoudig en snel in de webshop te bestellen.

FILTERS WEERGEVEN

Accessoires beitels, drevels & ponsen

Beitels

Centerpunten

Doorslagen

Klinkmatrijs

Kloppers

Pendrijvers

Ponsen

Priemen

Sets

Snapper (klinknageltrekker)

Kwaliteit van hoogwaardige merken

Bus Industrial Tools staat voor kwaliteit in industrieel gereedschap. We selecteren uitsluitend producten van merken die zich bewezen hebben in professionele werkomgevingen, zoals Format, Gedore, Stanley, Belzer, Rennsteig en Halder. Het assortiment omvat een breed scala aan beitels, centerpunten, doorslagen, klinkmatrijzen, kloppers, pendrijvers, ponsen, priemen, sets en een snapper (klinknageltrekker). Of u nu precisiewerk wilt uitvoeren, materialen wilt bewerken of verbindingen wilt maken, met deze gereedschappen kunt u efficiënt en nauwkeurig werken, zelfs in veeleisende omgevingen.

Welk handgereedschap zoekt u?

U bevindt zich nu op de pagina waar we de diverse soorten beitels, drevels en ponsen hebben verzameld. Vanaf het overzicht hierboven kunt u dieper het assortiment induiken. Een korte toelichting op wat hier zoal te vinden is.
 

Drevels

De stevige drevels van Stanley zorgen voor nauwkeurige en gecontroleerde slagen bij het werken met pinnen, spijkers of stiften.

 

Beitels

Industriële kwaliteit beitels voor verschillende toepassingen, zoals hakken, snijden en schrapen van materialen. Ze bieden de juiste balans tussen scherpte en duurzaamheid.

 

Centerpunten

Maak nauwkeurige markeringen en startpunten voor boor- en snijwerkzaamheden. Centerpunten zorgen voor een goede positionering en helpen u bij het verkrijgen van optimale resultaten.

 

Doorslagen

Het perfecte gereedschap voor het markeren en doorboren van materialen. De doorslagen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zorgen voor een nauwkeurige overdracht van kracht zonder schade aan het werkstuk.

 

Klinkmatrijs

Vertrouw op Bus’ klinkmatrijsen voor het bevestigen van materialen met klinknagels. Ze zorgen voor een veilige en stevige verbinding en helpen bij het creëren van duurzame constructies.

 

Kloppers

Ontworpen om krachtig en nauwkeurig te slaan. Deze kloppers zijn ergonomisch en comfortabel in gebruik, waardoor u efficiënt kunt werken zonder vermoeid te raken.

 

Pendrijvers

Sterke pendrijvers met een comfortabele grip. Voor het nauwkeurig in- en uitslaan van pinnen en stiften, zonder het risico op beschadiging van het werkstuk.

 

Ponsen

Topkwaliteit ponsen, verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

 

Priemen

Voor het maken van startgaten en het markeren van materialen. Ze zorgen voor nauwkeurige en scherpe markeringen, een goed startpunt voor het bereiken van het beste resultaat.

 

Sets

Met deze sets doorslagen, splitpendrijvers, pendrijvers, snappers en andere accessoires heeft u alle benodigde gereedschappen binnen handbereik.

 

Snapper (klinknageltrekker)

Dit professionele gereedschap biedt een veilige en efficiënte manier om klinknagels te verwijderen zonder schade aan het werkstuk.

 

Bestel bij Bus Industrial Tools

De beitels, drevels en ponsen zijn online te bestellen in Bus’ webshop. Maak een zakelijk account aan om gemakkelijk en snel uw bestelling te plaatsen. Voor vragen over de producten of toepassingen, neem gerust contact op met de lokale vestiging van Bus Industrial Tools. De specialisten en klantenservicemedewerkers staan klaar om u te helpen en u van professioneel advies te voorzien.

Bus Industrial Tools: partner in industrieel gereedschap

Bus Industrial Tools is de toonaangevende technische groothandel voor professionals in de metaalindustrie, on- en offshore en andere industriële sectoren. Met een uitgebreid assortiment hoogwaardige gereedschappen, kennis en expertise is Bus de betrouwbare technische partner. Vertrouw op Bus Industrial Tools voor gereedschap van topkwaliteit en verhoog uw precisie en prestaties. Vul uw gereedschapskist vandaag nog aan met hoogwaardige beitels, drevels en ponsen.