Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Pijpbewerking

In de bouw, constructie en industrie is pijpbewerking aan de orde van de dag. De technisch specialist gebruikt voor het maken van nauwkeurige sneden, het buigen van leidingen en het vormgeven van pijpen uitsluitend industrial grade handgereedschappen. Bus Industrial Tools biedt pijpbewerkingsgereedschap waar de specialist op kan vertrouwen. Bereik het gewenste resultaat met top-tools van merken als Loewe, Bahco, Rothenberger en Shaviv

FILTERS WEERGEVEN

Expanders & uithalers

Kunststof pijpscharen

Kunststofpijp-snij- & afschuinapparaten

Ontbramers

Pijpbuigers

Pijpreiniging

Pijpsnijders

Toebehoren pijpbewerking


Betrouwbaar gereedschap voor uitdagende omgevingen

 Stel u voor dat u als ervaren loodgieter aan het werk bent op een hoogbouwconstructie, tientallen meters boven de grond, omringd door staal en beton. In deze uitdagende omgeving is de kwaliteit van uw pijpbewerkingsgereedschap van levensbelang. Het snijden, buigen en monteren van leidingen wilt u met zo weinig mogelijk krachtsinspanning kunnen doen. Een uitschieter kan op zo’n hoogte ernstige gevolgen hebben. Bovendien is de hoogste precisie van belang, want de leidingen die u aanlegt moeten de uitdagingen van een hoogbouw aankunnen. Bus Industrial Tools begrijpt de cruciale rol van betrouwbaar gereedschap in dergelijke situaties en biedt een assortiment gereedschappen voor pijpbewerking die voldoen aan de hoogste normen. 

Het assortiment gereedschap voor pijpbewerking

Bus Industrial Tool’s assortiment bevat diverse soorten gereedschap voor pijpbewerking. De industrie maakt veel gebruik van bijvoorbeeld:
 

Expanders & uithalers

De set buisverwijdingstangen met 5 delen maakt het gelijkmatig en centrisch verwijden van zachte metalen pijpen tot 1,5 mm wanddikte een fluitje van een cent. Deze gereedschappen zijn onmisbaar bij het aanpassen van leidingen voor specifieke toepassingen in de offshore.
 

Kunststofpijpscharen

Voor installatiewerkzaamheden zijn kunststofpijpscharen van verschillende afmetingen beschikbaar. Ze zorgen voor nette en precieze sneden in kunststof leidingen, wat essentieel is om lekkages te voorkomen. 

Ontbramers

De handontbramers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en typen, geschikt voor metalen, kunststof en composieten buizen. Monteurs in de metaalindustrie kunnen niet zonder deze gereedschappen om scherpe randen te verwijderen na het snijden van buizen.
 

Pijpbuigers

Handmatige en hydraulische pijpbuigers zijn ideaal voor professionals die leidingen moeten buigen om ze aan te passen aan specifieke installaties. Dit gereedschap wordt vaak gebruikt bij constructie- en installatiewerkzaamheden op locatie. 

Pijpreiniging

In de on- & offshore en metaalindustrie kunnen leidingen verstopt raken door vuil en afval. De ontstoppingsveren, gootsteenmachines en andere reinigingsapparatuur zijn onmisbaar voor monteurs die deze problemen snel en efficiënt moeten oplossen. 

Pijpsnijders

Voor het nauwkeurig snijden van leidingen van verschillende materialen zoals pvc en metaal heeft Bus diverse pijpsnijders en de benodigde accessoires. 

Toebehoren voor pijpbewerking

Bus voorziet ook in reserve- en vervangingsonderdelen voor pijpbewerkingsgereedschap, zodat uw gereedschap altijd klaar is voor gebruik, zelfs op afgelegen locaties. 

Kwaliteit van gerenommeerde merken

Bij Bus Industrial Tools staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Daarom huist het assortiment gereedschappen voor pijpbewerking gerenommeerde merken zoals Loewe, Bahco, Rothenberger en Shaviv. Dit is het assortiment Pijpbewerking voor vakmensen die alleen het beste gereedschap willen om hun werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te kunnen voeren. 

Eenvoudig bestellen bij de technische groothandel

Met de gereedschappen voor pijpbewerking van Bus zijn werkzaamheden in de bouw, installaties, renovaties en andere industriële toepassingen met vertrouwen te verrichten. Bestel eenvoudig in deze webshop met uw zakelijke account en vertrouw op Bus voor hoogwaardige gereedschappen en deskundig advies.
 

Dé partner in industrieel gereedschap

Bus Industrial Tools is dé partner in industrieel gereedschap. Met een uitgebreid servicepakket staan de specialisten en servicemedewerkers klaar om technisch specialisten te ondersteunen. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Bus-vestiging en ontdek hoe Bus u kan helpen uw doelen te bereiken met bijvoorbeeld: