Houtbewerkingsgereedschap

Of houtbewerking nu de hoofdzaak of een belangrijke bijzaak is in uw industrie, als technisch specialist wilt u vertrouwen op industriële kwaliteit houtbewerkingsgereedschap.  Vertrouw gerust op de expertise en de hoogwaardige houtbewerkingsgereedschappen van Bus Industrial Tools. De technische groothandel levert gereedschappen die u een stap dichter brengen bij het realiseren van de beoogde resultaten. Bekijk het assortiment aftekengereedschap, schaven, steekbeitels en accessoires, en bestel eenvoudig online met uw zakelijke account.
 

FILTERS WEERGEVEN

Aftekengereedschap

Schaven

Steekbeitels

Toebehoren houtbewerking

Houtbewerking in de industrie

Naast de houtbewerkende industrieën zoals meubelmakerijen en bouwproducenten, zijn ook in de dynamische werelden van de on- en offshore en metaalindustrie diverse houtbewerkingen aan de orde van de dag. Vakmensen zijn vaak belast met uiteenlopende taken, variërend van het creëren van bekistingen en mallen tot het vakkundig herstellen of vervangen van houten componenten. Denk bijvoorbeeld ook aan het bouwen van tijdelijke houten hulpconstructies, die onmisbaar zijn tijdens complexe assemblage- en installatiewerkzaamheden. Voor deze belangrijke houtbewerkingen is topkwaliteit gereedschap vereist, waarvoor u bij Bus Industrial Tools bij de juiste leverancier bent. 

Betrouwbare topmerken

De populariteit van merken in de branche komt niet uit de lucht vallen. Merken van industriële gereedschappen kiezen er veelal voor zich te onderscheiden met kwaliteit en betrouwbaarheid, boven het voeren van grootscheepse marketingcampagnes. De technisch specialist verwacht van zijn of haar houtbewerkingsgereedschap dan ook niets minder. Het assortiment van Bus is zorgvuldig samengesteld uit product(lijnen) van gerenommeerde merken als Stanley, Bahco en Fortis. Met Bus Industrial Tools gaat u houtbewerkingsuitdagingen met vertrouwen tegemoet, dankzij het hoogwaardige gereedschap van betrouwbare topmerken.
 

Het assortiment bijschaven

Het assortiment houtbewerkingsgereedschap bevat: 
  • aftekengereedschap, om houten werkstukken nauwkeurig af te tekenen;
  • diverse schaven van zeer fijn tot grof;
  • steekbeitels in diverse afmetingen, inclusief een aantal sets;
  • toebehoren voor houtbewerking zoals verstekbakken, zaagbladen, schraapstalen en reservebladen voor schaven.
Wanneer u dit leest, kan het assortiment houtbewerkingsgereedschap er iets anders uitziet. Bij Bus Industrial Tools schaven we namelijk regelmatig het assortiment bij en voegen we producten toe, met het doel om alle gereedschap te bieden die in de on- en offshore en metaalindustrie nodig kunnen zijn. 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bus Industrial Tools is een technische groothandel met een zeer uitgebreid servicepakket. Onze expertise in industrieel gereedschap en toepassingen ervan, delen we graag met specialisten in het veld, in de werkplaats, op kantoor en in buitendienst.
 
Bus kan uw efficiëntie helpen verbeteren en het leveren van professionele kwaliteit ondersteunen met diensten en advies in bijvoorbeeld: Neem contact op met uw Bus-vestiging om de mogelijkheden te verkennen.