Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Tuingereedschap


Bus Industrial Tools biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig tuingereedschap, specifiek samengesteld voor de veeleisende behoeften van professionals in diverse industrieën. Uiteraard in de land- en tuinbouw, maar ook in bijvoorbeeld de metaalindustrie, on- & offshore en MRO is tuingereedschap onmisbaar. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het aanleggen en onderhouden van het groen rondom het bedrijf, graafwerkzaamheden in de bouw, terreinonderhoud in industriële settings en het veilig houden van beloopbare buitenruimtes. Verken het assortiment tuingereedschap en bestel eenvoudig met uw zakelijke account.
 

FILTERS WEERGEVEN

Batsen

Bijlen

Drukspuiten

Overige tuingereedschap

Schoppen

Sneeuwschuivers

Spades

Stelen


Soorten stelen voor tuingereedschap

Binnen het assortiment tuingereedschap onderscheiden zich drie soorten stelen: E-stelen voor ergonomie, TT-stelen voor telescopische toepassingen en ET-stelen voor een combinatie van ergonomie en telescopische functionaliteit. Om de juiste keuzes te kunnen maken is het belangrijk te weten wat de verschillen zijn tussen deze stelen.
 

E-stelen (ergonomische stelen):

E-stelen zijn ontworpen met extra aandacht voor ergonomie, waardoor ze comfortabel en efficiënt in gebruik zijn. De ergonomische vorm en grip ondersteunen de natuurlijke beweging van de handen, wat resulteert in een comfortabele en effectieve werkhouding en minder belasting van de handen en polsen, ook bij langdurig gebruik. Voor professionals die waarde hechten aan comfort en ergonomie zijn E-stelen een uitstekende keuze.
 

TT-stelen (telescopische tuingereedschapstelen):

TT-stelen zijn specifiek ontworpen voor tuingereedschap en combineren de mogelijkheid om de lengte aan te passen met de robuustheid die nodig is voor effectief gebruik in de industrie. Deze stelen zijn geschikt voor diverse gereedschappen en taken. Met één type steel kunnen verschillende tuinklussen aangepakt worden. Een praktische keuze voor veelzijdigheid en gemak.
 

ET-stelen (ergonomische telescopische stelen):

ET-stelen combineren ergonomie met telescopische functionaliteit. Naast de ergonomische voordelen bieden ET-stelen de mogelijkheid om de lengte van de steel aan te passen aan specifieke behoeften of taken. Dit is handig bij werkzaamheden op verschillende hoogtes of in moeilijk bereikbare gebieden. Voor flexibiliteit en aanpasbaarheid in diverse situaties zijn ET-stelen de ideale keuze.
 

Schoppen, spades en batsen

 
Schoppen, spades en batsen spelen een belangrijke rol in het diverse assortiment tuingereedschap van Bus Industrial Tools. Naast groenonderhoud zijn ze geschikt voor bijvoorbeeld graafwerkzaamheden en terreinonderhoud in industriële omgevingen. Voor specialistische taken biedt Bus Industrial Tools hoogwaardige ballastschoppen en draineerspades met opstapje. De ballastschop is handig bij bouwprojecten, tuinwerkzaamheden of andere situaties waarbij het verplaatsen van aanzienlijke hoeveelheden gewicht nodig is. De draineerspade met opstapje is nuttig bij het installeren van drainage in tuinen en gazons om overtollig water af te voeren. Het opstapje vergemakkelijkt het gebruik van de spade en maakt de grondwerkzaamheden efficiënter.
 

Tuingereedschap op offshore locaties?

 
Bus Industrial Tools erkent de unieke uitdagingen waarmee professionals op offshore locaties worden geconfronteerd. In een rapport van de Commissie voor Milieueffectrapportage over speciale omstandigheden offshore wordt bijvoorbeeld gewezen op het verhoogde gevaar van begroeiing op beloopbare buitenruimtes. Op trappen, buitenwerk en torens kan aanhechting door zeepokken en algen ontstaan, met mogelijke veiligheidsrisico's tot gevolg. Traditionele groeiremmende verfsoorten bieden hier vaak geen oplossing vanwege de corrosieve krachten van de offshore omgeving. Het gebruik van gif om de begroeiing te verwijderen is op z’n minst omstreden. Dit is waar het tuingereedschap van Bus een oplossing biedt.
 
Het assortiment hoogwaardig tuingereedschap van Bus Industrial Tools biedt specifieke gereedschappen, zoals drukspuiten met messing pompen (geen stroomtoevoer nodig) en diverse schoppen, die kunnen worden gebruikt voor het reinigen van beloopbare vlakken. Hierdoor wordt de veiligheid tijdens inspecties en controles gewaarborgd, zonder dat er op zee met gif gespoten hoeft te worden.

Uw partner voor hoogwaardig tuingereedschap

Het tuingereedschap van Bus Industrial Tools staat synoniem voor industriële kwaliteit. Gerenommeerde merken zoals Ochsenkopf, Peddinghaus, Gloria, Gardena en S&J garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid in veeleisende werkomgevingen. Ontdek het uitgebreide assortiment en verhoog uw efficiëntie met professioneel advies en diensten op het gebied van onderhoud, keuring, verhuur, voorraadbeheer, lastechniek en logistiek. Bus Industrial Tools: uw partner voor hoogwaardig tuingereedschap in de industrie.
 
Bus kan uw efficiëntie helpen verbeteren en het leveren van professionele kwaliteit ondersteunen met diensten en advies in bijvoorbeeld:
 Neem contact op met uw vestiging van Bus om de mogelijkheden te verkennen.