Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Zagen

 
Dankzij voortdurende technologische vooruitgang kunnen in de industrie tegenwoordig veel zaagwerkzaamheden met geavanceerde machines met steeds grotere precisie worden uitgevoerd. Toch zijn er altijd taken waarbij handmatig zaagwerk essentieel blijft. Daarom is de categorie Handgereedschap bij Bus Industrial Tools uitgerust met een uitgebreid assortiment aan handzagen, fineerzagen, schrobzagen en vele andere zagen voor hout, kunststof, gips en metaal. Topmerken zoals Bahco, Format, Gedore en Stanley staan garant voor industriële topkwaliteit. Bestel uw zagen eenvoudig online, hier bij uw technische groothandel.
 

FILTERS WEERGEVEN

Handzagen

Toebehoren zagen

Zaagbeugels
Veelzijdige assortiment zagen voor diverse werkzaamheden

 
De zagen van Bus Industrial Tools bieden de betrouwbaarheid die nodig is voor specifieke taken in diverse industrieën. Zo worden in de metaalbewerking metaalschrobzagen gebruikt voor het precies vormgeven van metalen oppervlakken, terwijl in de scheepsbouw kapzagen van pas komen voor het op maat maken van houten structuren. Voor fijne houtbewerking in de machinebouw worden precisie-handzagen ingezet, terwijl in de bouw gipsblokkenzagen onmisbaar zijn voor het nauwkeurig bewerken van gipsplaten, en in de installatietechniek professionals hun toevlucht vinden tot speciale zagen voor het exact snijden van isolatiemateriaal. Dit waren slechts enkele voorbeelden van hoe de verschillende soorten zagen in diverse industrieën gebruikt worden. Welke u ook bestelt, bij Bus weet u zeker dat ze van industriële kwaliteit zijn.
 

Industriële kwaliteit voor uitzonderlijke prestaties

 
De zagen van Bus Industrial Tools zijn ontwikkeld om langdurige prestaties te leveren in veeleisende omstandigheden. Door te werken met toonaangevende merken garandeert Bus dat elke zaag in het assortiment voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid, precisie en efficiëntie. Professionals in de metaalbewerking, scheepsbouw, machinebouw en andere sectoren vertrouwen op de consistente industriële kwaliteit van Bus en haar topmerken.
 

Deskundigheid in de kern: kwaliteit en toepassingsgericht advies

 
Bij Bus Industrial Tools gaat men verder dan het leveren van hoogwaardige zagen. Van het zagen van fijn metaal in de machinebouw tot het accuraat zagen van isolatiemateriaal in de installatietechniek, Bus kent de nuances van de verschillende industrieën. Het deskundige team begrijpt de unieke uitdagingen en behoeften van technisch professionals, veelal uit eigen ervaring. De specialist in industrieel gereedschap is altijd bereid om toepassingsgericht advies te verstrekken.
 

Bestel zagen bij uw technische groothandel

 
Bestel uw zagen eenvoudig online bij uw technische groothandel en ontdek hoe Bus Industrial Tools uw zaagwerkzaamheden optimaliseert. Met het uitgebreide assortiment, professionele service en deskundig advies is Bus er om te helpen uw industriële projecten tot een succes te maken.
 
Neem contact op met uw vestiging van Bus om de mogelijkheden te verkennen op het gebied van onder andere: