Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Installatiegereedschap

Optimaliseer uw installatiewerkzaamheden met het uitgebreide assortiment installatiegereedschap van Bus Industrial Tools. Het hoogwaardige gereedschap van topmerken zoals Format, Rems, Gedore en Turnus staat garant voor betrouwbare prestaties in de on- & offshore en metaalindustrie. Van het fijne precisiewerk tot de grovere aanpak, het installatiegereedschap van Bus ondersteunt u bij al uw installatiewerkzaamheden.

FILTERS WEERGEVEN

Afperspompen

Armatuursleutels & -tangen

Felsapparaten

Freesset voor waterkranen

Holpijpen

Kraanmoersleutels

Montagesleutels

Pakkingsnijder

Profiel-compoundtang

Radiatorsleutels

Sanitair-kruissleutel

Sifontangen

Smeedtangen

UNI-radiatorsleutels

Efficiëntie in installatiewerk

Het assortiment installatiegereedschap van Bus biedt een scala aan essentiële tools, van afperspompen tot UNI-radiatorsleutels. Deze gereedschappen zijn ontworpen om de veelzijdige taken van installatiewerk in de industrie aan te pakken. Voor het nauwkeurig afpersen van systemen, het effectief monteren van armaturen en het vakkundig aanbrengen van felsverbindingen kunt u bijvoorbeeld vertrouwen op de holpijpen, kraanmoersleutels, sanitair-kruissleutels en meer.
 

Onmisbare tools

Bij installatiewerk draait alles om precisie en betrouwbaarheid. Daarom biedt het assortiment ook onmisbare gereedschappen zoals pakkingsnijders en smeedtangen. De pakkingsnijders garanderen een perfecte afdichting, terwijl de hoogwaardige smeedtangen helpen bij het bewerken van materialen met precisie en kracht. Ook aan installatiewerkzaamheden rond water en elektra is gedacht. Leg nauwkeurig leidingen met behulp van leidingbuigers, plaats armaturen precies en werk verbindingen secuur af met draadstrippers, kabelkniptangen en leidingbuigers.
 

Bestel installatiegereedschap bij de technische groothandel

Maak uw installatiewerk efficiënter en betrouwbaarder met de hoogwaardige gereedschappen van Bus Industrial Tools. Ontdek het assortiment en bestel eenvoudig met uw zakelijke account.

Vertrouw op de expertise van Bus

Bus Industrial Tools kent de eisen van professionals in de industrie. De jarenlange expertise en ervaring in gereedschap en toepassingen stellen het team in staat om u complete oplossingen te bieden.
 
Bus kan uw efficiëntie helpen verbeteren en het leveren van professionele kwaliteit ondersteunen met diensten en advies in bijvoorbeeld:Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Bus-vestiging om de mogelijkheden te verkennen. Uw succes is Bus’ drijfveer.