Hamers

Als er één handgereedschap een breed toepassingsgebied kent, dan is het wel de hamer. Ook in de metaalindustrie en on- & offshore is de hamer niet weg te denken. Smeden en vormgeven, diverse metaalbewerkingen, montage en demontage, reiniging en lasvoorbereiding; het geklop van de hamer is hoorbaar bij vele werkzaamheden. Technisch groothandel Bus Industrial Tools heeft een ruim assortiment hamers beschikbaar, van klauwhamers, bankhamers en bikhamers tot mokers, voorhamers en sleggen. Lees meer onder de producten of verken het assortiment en bestel direct eenvoudig online.
 

FILTERS WEERGEVEN

Bankhamers

Dakdekkershamers

Hout- koper- & loden hamers

Klauwhamers

Lasbikhamers

Metselaarshamers

Meubelmakershamers

Mokers

Nylon- & kunststof hamers

Overige hamers

Stelen & toebehoren

Stratenmakers- & rubber hamers

Voorhamers & sleggen

De beste hamers voor ieder vakgebied

Met meer dan 10 subcategorieën biedt het assortiment van Bus de beste hamers voor ieder vakgebied. We zeggen ‘de beste’, want de industriële professional kan vertrouwen op de kwaliteit van gerenommeerde merken als Format, Gedore, Peddinghaus, Picard en Stanley. Naast universele soorten hamers biedt Bus producten voor speciefieke vakgebieden. Zo vindt u dakdekkershamers, metselaarshamers, meubelmakershamers en stratenmakershamers.
 
Voor de on- & offshore en metaalindustrie zullen de volgende hamers zeker interessant zijn:
 

Bankhamers

In de metaalindustrie en on- en offshore-toepassingen is precisie vaak van groot belang. Voor fijn mechanisch werk en precisiebewerkingen bieden onze bankhamers nauwkeurige controle en consistentie.
 

Hout- koper- en loden hamers

Deze hamers hebben een slagkop van zachter en/of lichter materiaal zoals koper, lood en aluminium. Dit vermindert de kans op beschadiging van het materiaal tijdens het vormgeven en bewerken van metalen oppervlakken, draden en staven.
 

Klauwhamers

De klauwhamer. Wie gebruikt ‘n niet? Onmisbaar voor metaalconstructie en reparaties in de offshore-sector. De klauwfunctie vergemakkelijkt het verwijderen van bevestigingsmiddelen, waardoor tijd en inspanning worden bespaard.
 

Lasbikhamers

Met deze hoogwaardige lasbikhamers, ook wel slakkenhamers genoemd, kunnen slakken en onzuiverheden effectief van lasnaden worden verwijderd. Bus Industrial Tools heeft ze in vonkvrije variant, van massief staal en met houten steel.
 

Nylon & kunststof hamers

De nylon en kunststof hamers beschermen gevoelige metalen oppervlakken en componenten tijdens montage en reparaties in veeleisende omstandigheden.
 

Voorhamers & sleggen

De voorhamers en sleggen bieden betrouwbaarheid en slagkracht voor zelfs de meest veeleisende taken zoals zwaar sloop- en constructiewerk in offshore en industriële omgevingen.
 

Hameren op kwaliteit en service

 
De industrieel professional moet op zijn of haar gereedschap kunnen vertrouwen. Bus Industrial Tools biedt daarom uitsluitend hamers van industriële kwaliteit. Maar het is meer dan alleen producten waarvoor u terecht kan bij Bus. Zo kunt u altijd aankloppen als u vragen heeft over de producten, of advies nodig heeft over het juiste gereedschap voor uw werkzaamheden.
 
Wellicht kan Bus meer voor u betekenen op het gebied van:
  
Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.