Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Smeergereedschap

In de techniek en industrie, waar efficiënte en storingsvrije operaties van het grootste belang zijn, speelt industrieel smeergereedschap een onmisbare rol bij het onderhouden en smeren van machines en apparatuur. Dit zorgt ervoor dat deze waardevolle assets consistent topprestaties leveren en hun levensduur wordt gemaximaliseerd. Bekijk het assortiment hoogwaardig smeergereedschap van Bus Industrial Tools van vooraanstaande merken zoals 3M, Eurol, Format, Hazet, IBT, Pressol en Refco. Alles wat u nodig heeft om uw apparaten en machinepark in topconditie te houden.
 

FILTERS WEERGEVEN

Koelvloeistofslang-systeem & onderdelen

Maatbekers

Olie- & vloeistofspuiten

Trechters

Verstuivers

Vetspuiten & toebehoren

VetvulapparatenSmeergereedschap voor diverse industrieën

Van metaalbewerking, on- & offshore en energiewinning tot machinebouw, installatietechniek, MRO en (scheeps)bouw, in vrijwel alle industrieën speelt smeergereedschap een belangrijke rol. In de scheepsbouw, bijvoorbeeld, worden koelvloeistofslang-systemen gebruikt om de temperatuur van motoren te regelen en slijtage te verminderen. In de on- en offshore-industrie wordt smeergereedschap gebruikt om machinerieën soepel te laten draaien en corrosie te voorkomen, wat essentieel is voor de veiligheid op zee. In de energiewinning worden maatbekers gebruikt voor het zorgvuldig mengen van brandstoffen en smeermiddelen. Ook in de bouwsector en machinebouw zijn smeergereedschappen onmisbaar.
 

Productgroepen in smeergereedschap

Deze categorie industrieel handgereedschap is overzichtelijk onderverdeeld in productgroepen, zodat u weet waar u uw benodigdheden kunt vinden. 
  • Koelvloeistofslang-systeem & onderdelen: Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor effectieve koelvloeistoftoevoer, waaronder koelvloeistofslangen, borgringen, T- en Y-verbindingen en afsluitkranen.
  • Maatbekers: Voor nauwkeurige metingen en doseringen van vloeistoffen, essentieel in de machinebouw en energiewinning.
  • Olie- & vloeistofspuiten: Deze spuiten zijn ideaal voor het gericht aanbrengen van smeermiddelen en vloeistoffen bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
  • Trechters: Trechters vergemakkelijken het vullen van olietanks en andere reservoirs, waardoor de vloeistoffen alleen terecht komen waar ze horen.
  • Verstuivers: Voor industriële toepassingen heeft Bus diverse verstuivers, sproeiflessen en hogedrukspuitpompen, die worden gebruikt voor smering en reiniging.
  • Vetspuiten & toebehoren: In Bus’ assortiment vindt u vetspuiten en bijbehorende accessoires zoals mondstukken, pantserslangen, schuifkoppelingen, stootpersen en vulslangen, waardoor efficiënt smeren en onderhouden mogelijk wordt.
  • Vetvulapparaten: Voor het nauwkeurig en gecontroleerd vullen van smeerpunten, bijvoorbeeld in de MRO-sector. 

Hoogwaardig smeergereedschap van topmerken

Bus Industrial Tools begrijpt het belang van hoogwaardig smeergereedschap in uw industrie. Als technische groothandel streven we ernaar om alle soorten en maten smeergereedschap te bieden die de technisch specialist nodig zou kunnen hebben. Vertrouw net als onze specialisten op de kwaliteit van gerenommeerde merken als 3M, Eurol, Format, Hazet, IBT, Pressol en Refco. Met deze gereedschappen weet u dat uw smeertaken efficiënt en effectief kunnen worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan de soepele werking en lange levensduur van uw apparatuur en machines. 

Smeergereedschap bestellen bij Bus

Bus is de groothandel voor technisch professionals. In deze webshop is dan ook uitsluitend zakelijk te bestellen. Maak eenmalig een account aan en bestel uw smeergereedschap, dat vlot uit voorraad wordt bezorgd tegen schappelijke verzendkosten. Vertrouw op Bus Industrial Tools voor hoogwaardig industrieel gereedschap en deskundig advies voor uw projecten. 

U kunt terecht bij Bus Industrial Tools voor onder andere: