Messen en scharen

In veeleisende sectoren zoals on- & offshore en metaalbewerking is het maken van de juiste snede essentieel. Bus Industrial Tools’ assortiment bevat een uitgebreide selectie messen en scharen van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid. Afbreekmessen voor nauwkeurig snijwerk, blikscharen voor het vormgeven van metalen componenten, boutenscharen voor oersterke prestaties - bij Bus Industrial Tools vindt u het gereedschap dat u nodig heeft. De industriële messen en scharen zijn eenvoudig (zakelijk) te bestellen tegen scherpe prijzen en met snelle levertijden.

FILTERS WEERGEVEN

Afbreekmessen

Blikscharen

Boutenscharen

Kabelmessen

Kabelscharen

Overige messen & scharen

Scharen

Toebehoren messen & scharen

Uitschuifbare messen

ZakmessenOnmisbaar gereedschap in de industrie

Of het nu gaat om fijne, gedetailleerde sneden in de metaalbewerking, het betrouwbaar snijden van touwen en kabels op offshore platforms of het veilig strippen van elektrische kabels bij zonnepaneelinstallaties, messen en scharen zijn onmisbare gereedschappen in de industrie. Een aantal voorbeelden:
 

Precisiewerk in de metaalindustrie

Bij het fabriceren van complexe metalen onderdelen, zoals tandwielen of lagers, is precisie van het grootste belang. Kleine fouten kunnen leiden tot grote problemen. Daarom vertrouwen metaalbewerkers op hoogwaardige scharen om nauwkeurige sneden te maken en metalen onderdelen met perfecte pasvorm te produceren.
 

Constructie op hoogte

Bij bouw- en constructiewerkzaamheden op hoogte, zoals de montage van stalen structuren op gebouwen, is het van vitaal belang dat de vakmensen beschikken over messen en scharen die geschikt zijn voor het snijden van staalkabels en bevestigingsmiddelen. Messen en scharen met ergonomische handgrepen en veiligheidsvoorzieningen zijn essentieel om ongelukken te voorkomen en productief te blijven.
 

Elektriciens in de buitendienst

Elektriciens die werken aan elektriciteitsnetwerken en installaties, zoals die voor zonnepanelen, hebben betrouwbare kabelmessen en kabelscharen nodig om kabels veilig te strippen en snijden. Een fout kan ernstige gevolgen hebben, dus precisiegereedschap is van levensbelang. Alle messen en scharen zijn van industriële kwaliteit. Om dit te waarborgen, laat Bus uitsluitend gerenommeerde merken in het assortiment toe zoals Stanley, Format, Gedore en Victorinox.
 

Messen en scharen voor ieder project

Wellicht bent u op zoek naar een universele schaar of allround mes, of juist naar hele specifieke gereedschappen voor specifieke werkzaamheden. Bus Industrial Tools heeft het allemaal. In het assortiment messen en scharen vindt u onder andere:
 
  • Afbreekmessen (Stanleymessen): Voor nauwkeurig snijwerk en veelzijdigheid zijn afbreekmessen onmisbaar. Ze worden gebruikt voor diverse taken, zoals het openen van verpakkingen, het afsnijden van materiaal en zelfs voor precisiewerk in de metaalindustrie. In de volksmond worden ze Stanleymessen genoemd; Bus heeft zowel afbreekmessen van het merk Stanley als van andere topmerken zoals Format en Martor.
  • Blikscharen: De blikscharen, voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers, bieden uitstekende prestaties bij het knippen van verschillende vormen en maten plaatmateriaal. Ze zijn onmisbaar bij het vormgeven van metalen componenten.
  • Boutenscharen: De oersterke boutenscharen in Bus’ assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor het knippen van bouten en betonbewapening. Ze bieden ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid, waardoor ze essentieel zijn voor de zwaarste taken.

Overige messen & scharen en toebehoren

Naast de genoemde messen en scharen biedt Bus een breed scala aan gereedschappen voor diverse toepassingen, zoals veelzijdige multitools, knipmessen(sets) voor specifieke snijbehoeften, dozenmessen voor efficiënt openen van dozen, veiligheidsmessen voor extra bescherming en meer. Bovendien voorziet Bus in hoogwaardige toebehoren, inclusief reservemessen en -onderdelen, zodat u uw gereedschap altijd scherp en bedrijfsklaar kunt houden.
 

Messen en scharen: bestel online

De messen en scharen zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop van Bus Industrial Tools. Telefonisch bestellen kan ook: neem contact op met de dichtstbijzijnde Bus-vestiging, waar u ook terecht kunt voor advies op maat over producten en toepassingen.
 
Wellicht kan Bus u ook helpen met:
 Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.