Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Demontagegereedschap

Ontdek het uitgebreide assortiment demontagegereedschap voor technici en monteurs in de metaalindustrie, offshore en onshore van Bus Industrial Tools. Hier vindt u alles om machines, motoren, voertuigen en andere mechanische systemen te repareren en onderhouden. Van poelie- en kogellagertrekkers, trekkersets en toebehoren tot bandenlichters; Bus heeft de juiste tools voor het verwijderen van poelies, kogellagers, kogelgewrichten, naaldlagers, ventilatoren, schotels en meer. Bestel het demontagegereedschap online en houd uw mechanische systemen in topconditie.
 

FILTERS WEERGEVEN

Bandenlichters

Poelietrekkers & kogellagertrekkers

Toebehoren demontagegereedschap

Trekkerset

Vertrouwde kwaliteit van onze merken

 Als technische groothandel met praktijkervaring weten de specialisten van Bus dat kwaliteit en betrouwbaarheid van demontagegereedschap belangrijk is. Dat geldt in iedere technische omgeving, want gereedschap vervangen kost tijd en geld. Op offshore locaties zoals boorplatformen is tijdige vervanging vaak niet eens mogelijk. Daarom kiest Bus voor demontagegereedschap van gerenommeerde merken zoals Beta, Facom, Format, Gedore en Kukko. Zo kunnen technici en monteurs altijd vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun demontagegereedschappen, ongeacht de technische omgeving waarin ze worden gebruikt.
 

Het assortiment

Met behulp van kennis en ervaring en feedback van klanten heeft Bus een assortiment demontagegereedschap samengesteld, waarmee vrijwel iedere gangbare en specialistische klus geklaard kan worden. De producten zijn gegroepeerd in Bandenlichters, Poelietrekkers & kogellagertrekkers, Trekkersets en Toebehoren.
 

Poelietrekkers en kogellagertrekkers

Met de poelietrekkers en kogellagertrekkers kunnen poelies en kogellagers veilig en gecontroleerd van assen en assemblages worden verwijderd, waardoor reparatie en vervanging mogelijk is zonder schade aan de componenten. Het assortiment bevat binnen- en buitentrekkers, universele trekkers, kogellagertrekkers, schoteltrekkers en nog veel meer, in alle soorten en maten. Gedore poelietrekker 200 mm gezocht? Bij Bus vindt u ze twee- en drie-armig, in verschillende spanwijdtes. Trekker nodig om kleine kogellagers te trekken, waarbij geen plaats is voor contrasteunen? Bestel een van de handige glij-hamertrekkers om de lagertjes moeiteloos te verwijderen. Zo biedt Bus voor iedere situatie een oplossing.
 

Trekkersets

Wanneer de werkzaamheden afwisselend om verschillende maten trekkers vragen, bieden deze trekkersets[1]  uitkomst. Topmerken Gedore en Kukko bieden handige koffertjes, gereedschapsborden en multitools met trekkersets in diverse samenstellingen. Sets met 3 tot 9 haken, specifieke trekkers voor (land)bouwmachines en de industrie, binnen- en buitentrekkers, schotel- en kogellagertrekkers; met deze trekkersets heeft de technisch monteur altijd de juiste trekkers bij de hand.
 

Bandenlichters

Slijtage aan de banden van bedrijfswagens en (land)bouwmachines is niet te voorkomen en ook lekkages loeren altijd om de hoek. Het zou inefficiënt zijn om altijd naar de specialist te moeten om banden te laten vervangen. Door het zelf te doen kan de de stilstandtijd van voertuigen en machines flink worden verkort. Deze klus begint met de juiste bandenlichters. Vervang banden van bestelwagens tot (land)bouwmachines met bandenlichters van 199 mm 650-8 t/m 600 mm 652. De industriële kwaliteit bandenlichters van het merk Hazet zijn gemaakt van duurzaam chroom-vanadium-staal met een verchroomde afwerking. Ze zijn voorzien van een dubbel-T-profiel voor extra stabiliteit.
 

Toebehoren voor demontagegereedschap

Voor demontagegereedschap heeft Bus een breed scala aan toebehoren beschikbaar, waaronder losse aftrekhaken, drukstukken voor hydraulische spindels, hydraulische cilinders, persen en handpompen, kettinggriptangen, moerensplijters, draadeindadapters, verlengstukken, spindels, tapeind-uitdraaiers en meer. Deze toebehoren zorgen voor extra functionaliteit en veelzijdigheid bij het uitvoeren van diverse demontage- en reparatiewerkzaamheden.
 

Welke tools heeft u nodig? Vraag gerust advies

Bus Industrial Tools is dé technische groothandel voor de on- en offshore en metaalindustrie. In het zeer complete assortiment industrieel gereedschap vindt iedere specialist wat hij of zij nodig heeft. Naast demontage- en ander handgereedschap vindt u hier alles voor schuren en slijpen, las- en snijtechniek, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch gereedschap en nog veel meer. Koop het in deze webshop of ga naar Bus Verhuur voor het huren van industrieel gereedschap. Hulp nodig bij het vinden van de juiste tools? Vraag gerust advies aan het ervaren team van Bus. Zij kunnen adviseren over de beste producten voor uw werkzaamheden.
 

Demontagegereedschap bestellen bij Bus

 Alle demontagegereedschap is zakelijk te bestellen in deze webshop. De verwachte levertijd staat bij de producten vermeld.
Wellicht kan Bus meer voor u betekenen op het gebied van:Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.