Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Dopsleutelgereedschap

Dit assortiment dopsleutelgereedschap bevat een uitgebreide selectie dopsleutels, dopsleutelsets en bijbehorende accessoires die essentieel zijn voor diverse montagetaken in de metaalindustrie en on- & offshore. Deze handgereedschappen bieden de juiste kwaliteit en functionaliteit voor nauwkeurige en efficiënte resultaten. Met een brede maatvoering en ruime keus in producten van topmerken, biedt Bus Industrial Tools de industriële expert alles voor het losdraaien en het vastzetten van bouten en moeren.
 

FILTERS WEERGEVEN

Dopsleutel toebehoren

Dopsleutels

Dopsleutelsets

Krachtdoppen & toebehoren

RatelsRatels

De hoogwaardige ratels zijn ontworpen voor gemakkelijke bediening en bieden een soepele en betrouwbare krachtoverbrenging. Ze zijn perfect voor taken waarbij snelheid en precisie vereist zijn. Gerenommeerde merken als Bahco, Format en Gedore geven vertrouwen in de kwaliteit van dit dopsleutelgereedschap. De ratel is een onmisbare tool voor vele monteurs en technici in de metaalindustrie en on- & offshore.
 

Krachtdoppen en -toebehoren

Deze categorie bevat krachtdoppen en bijbehorende accessoires die bestand zijn tegen hogere belastingen en koppel. Ze bieden extra betrouwbaarheid bij zware toepassingen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Krachtdoppen in uiteenlopende maten, supersterke torx-impactdoppen, industrieringen met pen die de krachtdop stevig op de juiste positie houden; ontdek het krachtige assortiment van Bus.
 

Dopsleutelsets

Voor nog meer gemak en veelzijdigheid bieden onze dopsleutelsets een complete oplossing voor diverse montagewerkzaamheden. Onze sets zijn zorgvuldig samengesteld door sterke industriemerken als Bahco, Facom en Metabo. Dankzij de kwaliteit, de praktische opbergmogelijkheden en duurzame constructies zijn deze dopsleutelsets perfect voor langdurig gebruik in veeleisende industrieën.
 

Ontvang deskundig advies

Bus Industrial Tools kan u vanuit ervaring en expertise adviseren over het juiste dopsleutelgereedschap voor uw projecten. Daarnaast kunnen de experts van Bus u van dienst zijn met diverse slimme oplossingen voor gereedschapsbeheer. Dat is nog niet alles: wat te denken van de inrichting van materiaalcontainers, onderhoudsstops en turnaround? Dit en meer maakt Bus Industrial Tools de meest complete groothandel en servicepartner voor de industrie.
 

Dopsleutelgereedschap bestellen

Om industrieel gereedschap te bestellen, vragen we u eenmalig een account aan te maken. Dit om er zeker van te zijn dat u zakelijk bestelt. Het dopsleutelgereedschap is eenvoudig online te bestellen en wat op voorraad is wordt binnen twee werkdagen verstuurd.