Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Bankschroeven


De bankschroef is een essentieel hulpmiddel voor professionals in verschillende vakgebieden, van metaalbewerkers tot monteurs. Bekijk het uitgebreide assortiment bankschroeven van topmerken zoals Ridgid, Gedore, Heuer en Format. Naast bankschroeven van diverse afmetingen en soorten vindt u hier o.a. draaiplateaus, hoogteverstellers, tafelklemmen, pijpklemmen en klemschroeven. De bankschroeven zijn eenvoudig online te bestellen, net als alles voor de industriële werkplaats, bij Bus Industrial Tools.
 

FILTERS WEERGEVEN

Bankschroeven

Beschermbekken

Draaiplateaus

Hoogteverstellers

Klemschroeven

Pijpklemmen

Spanbekken

Tafelklemmen

Werkunits

Veelzijdige en specialistische bankschroeven

Of u nu op zoek bent naar een veelzijdige bankschroef voor algemeen gebruik of een gespecialiseerde bankschroef voor specifieke toepassingen, bij Bus vindt u wat u nodig heeft. Het assortiment omvat parallelbankschroeven, precisie-parallelbankschroeven, bankschroeven met aambeeldoppervlak of buis-spanbek en meer. Ook machineklemmen, hogedrukspanners, machinebankschroeven en diverse losse bankschroefbekken vindt u hier. Ieder soort werkstuk, van pijp tot plaat, is stevig vast te zetten met de producten van Bus.
 

Accessoires en verwante producten 

Naast bankschroeven biedt Bus diverse accessoires en aanverwante producten zoals beschermbekken, draaiplateaus, hoogteverstellers, klemschroeven en tafelklemmen. Deze accessoires helpen u bij het optimaliseren van uw werkruimte en zorgen voor een efficiënte en veilige bevestiging van de bankschroef.
 

Pijpklemmen

Voor het stevig vastklemmen van buizen tijdens werkzaamheden zoals buigen, zagen, schuren of lassen, bestelt u hier pijpklemmen van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betrouwbare grip, waardoor u de pijpen en buizen nauwkeurig kunt bewerken.
 

Format werkunit - draagbare oplossing voor buizen

Een speciale vermelding verdient de Format werkunit. Deze draagbare oplossing stelt professionals in staat om buizen stevig vast te klemmen en te buigen met behulp van de bijgeleverde buigplaat. De werkunit is gemakkelijk te transporteren, waardoor het ideaal is voor mobiel gebruik, bijvoorbeeld op bouwplaatsen en offshore-projecten.
 

Bankschroeven van gerenommeerde merken

Bus Industrial Tools streeft ernaar om uitsluitend hoogwaardige bankschroeven en accessoires te bieden. Met gerenommeerde merken zoals Ridgid, Gedore, Heuer en Format bent u verzekerd van betrouwbaar kwaliteitsgereedschap.
 
  • Ridgid is een bekend merk dat gespecialiseerd is in pijp- en buiggereedschap, sanitairgereedschap en elektrisch gereedschap. Het merk heeft een sterke reputatie en wereldwijde bekendheid in de sector.
  • Gedore is een gerenommeerd merk dat hoogwaardig handgereedschap produceert. Het merk is sterk in gereedschapsets, gereedschapswagens en speciaal gereedschap voor professioneel gebruik.
  • Heuer is vooral bekend om de duurzame en hoogwaardige bankschroeven, en wordt beschouwd als een betrouwbaar merk in de sector.
  • Format is een kwaliteitsmerk dat een breed scala aan handgereedschap en werkplaatsuitrusting produceert. Format heeft een goede reputatie en is populair bij professionals in verschillende vakgebieden.

Bankschroeven kopen: bestel eenvoudig online

Bankschroeven kopen bij Bus is heel eenvoudig. Maak een account aan en profiteer van het brede assortiment en de gebruiksvriendelijke webshop. De experts van Bus delen graag hun kennis en ervaring door klanten te voorzien van professioneel advies. Of u nu een professional in de metaalindustrie, bouwsector of houtbewerking bent, bij Bus Industrial Tools vindt u het juiste gereedschap om uw werk uitstekend uit te voeren. Bestel uw bankschroeven online en ervaar het gemak van een betrouwbare partner in gereedschap.