Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Diverse handgereedschappen

In deze categorie vindt u diverse industriële handgereedschappen, die niet in een van de andere categorieën passen. Toch zijn het essentiële tools voor diverse werkzaamheden in de metaalindustrie en on- & offshore. Een aambeeld voor het smeedproces, reparaties of afwerking; inspectietools voor gedetailleerd onderzoek en kwaliteitscontrole; hefboompersen, handponsen en haakgereedschap; technische groothandel Bus Industrial Tools heeft het juiste handgereedschap voor ieder project.
 

FILTERS WEERGEVEN

Aambeelden

Buig- & trekveren

Inspectiespiegels & lampen

Overige handgereedschappen

Perstangen

Schraapstaal

Slagcijfers & -letters

Valbeveiliging voor handgereedschappen


Professioneel resultaat

Het assortiment diverse handgereedschappen is zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van professionals in de metaalindustrie en on- & offshore-sector. Het vormgeven van metaal, het uitvoeren van precisiecontroles of het uitvoeren van specifieke taken zoals ponsen en buigen; de diverse handgereedschappen van Bus dragen bij aan een professioneel eindresultaat.
 

De diverse handgereedschappen

Het assortiment van Bus Industrial Tools is constant in ontwikkeling. Als technisch groothandel zorgen we voor een compleet aanbod, dat tegemoet komt aan de huidige wensen en eisen van de industrie.
Een greep uit het assortiment Diverse handgereedschappen: 
  • Aambeelden: Essentiële gereedschappen voor het smeden, repareren en afwerken van metalen onderdelen.
  • Buig- en trekveren: Flexibele hulpmiddelen voor het trekken van kabels door buizen en pijpen.
  • Inspectiespiegels en -lampen: Tools voor gedetailleerd onderzoek en kwaliteitscontrole in moeilijk bereikbare ruimtes.
  • Perstangen: Handige gereedschappen voor het veilig en nauwkeurig persen van materialen zoals leidingen en connectoren.
  • Schraapstaal: Diverse schraapgereedschappen voor het verwijderen van verf, afdichtingen en ongewenste oppervlaktelagen.
  • Slagcijfers en -letters: Slagstempels en letterstempels van Gedore voor het markeren van materialen en onderdelen.
  • Valbeveiliging voor handgereedschappen: Bahco hangtassen, trek- en veiligheidskoorden om te voorkomen dat handgereedschappen vallen en schade veroorzaken. 

Ontvang deskundig advies

Bij Bus Industrial Tools is meer dan voldoende kennis en ervaring aanwezig om industrieprofessionals van praktisch toepasbaar advies te voorzien. Neem gerust contact op voor al uw vragen. Van handgereedschappen, elektrische gereedschappen en lasinstallaties tot Smart Inventory Solutions, Bus is de industriepartner voor on- en offshore en metaalbedrijven. Heeft u tijdelijk extra of specialistische tools nodig, dan kunt u bij Bus ook industrieel gereedschap huren.
 

Handgereedschappen eenvoudig online bestellen

Alle diverse handgereedschappen zijn eenvoudig (zakelijk) te bestellen in de webshop. Bestellingen van voorraadartikelen worden veelal binnen twee werkdagen verzonden.