FILTERS WEERGEVEN

  • MerkNilfisk

Nilfisk schrob zuigmachine - SC421 43 BD Fullpackage

De compacte en gemakkelijk manoeuvreerbare Nilfisk SC401 walk-behind schrobzuigmachine biedt de snelheid, accuratesse en gebruikergemak die nodig zijn voor een betere vloerreiniging. Deze schrobzuigmachine heeft een zeer laag geluidsniveau om dagschoonmaak mogelijk te maken – zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.
Ontwikkeld met bewezen Nilfisk technologie zal de SC401 schrobzuigmachine de dagelijkse productiviteit verhogen in kantoren, winkels, hotels, scholen en ziekenhuizen. De consistente prestaties van deze Nilfisk SC401 schrobzuigmachine worden gegarandeerd door een 43 cm schrobdek voorzien van borstel of pad. Dankzij het enorme wateropnemende vermogen van de gebogen zuigmond is de vloer direct volledig droog. De werkduur van deze Nilfisk schrobzuigmachine kan wel tot 4 uur continu reinigen betreffen met volledig opgeladen batterijen en tot wel 100 minuten voordat de schoonwatertank hervuld moet worden.
Het gebruik van de Nilfisk SC401 schrobzuigmachine is eenvoudig en vereist weinig training. De vier wielen van de Nilfisk SC401 schrobzuigmachine zorgen ervoor dat deze gemakkelijk manoeuvreert, de OneTouch™ bediening activeert alle functies met één handeling. De reinigingsinstellingen kunnen worden gewijzigd tijdens het werken dankzij drie knoppen op het bedieningspaneel.
De Nilfisk SC401 schrobzuigmachine is beschikbaar in een batterij en een kabel uitvoering. De batterij versie is voorzien van aandrijving om de ergonomie en het comfort van de gebruiker zo veel mogelijk te ondersteunen.

Compact ontwerp en gemakkelijk te manoeuvreren
Productieve en krachtige zuigmotor voor een optimaal resultaat
Borstel click on/off en lichtgewicht zuigmond met ergonomische slangaansluiting
Gepatenteerd elastisch bevestigingssysteem maakt onderhoud van de zuigmond eenvoudig
Reinigingsmiddelen doseersysteem voorkomt overdosering – spaart het milieu en verlaagt de operationele kosten
Ergonomische bediening met intuïtieve knoppen, OneTouch™ schakelaar en instructie stikkers maken de machine eenvoudig te gebruiken
De Nilfisk SilenTech™ technologie verlaagt het geluidsniveau van 65dB(A) – tot 60dB(A) in de fluisterstand

Nilfisk schob/zuigmachine SC401 43BD fullpackage

per
  • MerkNilfisk

Nilfisk schrob/zuigmachine SC2000 53 B

Nilfisk schrob/zuigmachine SC2000 53 B

per
  • MerkNilfisk

Uw pand in goede en uitnodigende staat houden voor klanten en werknemers is nog nooit zo eenvoudig geweest | Deze Nilfisk achterloop veegmachine, leverbaar als SW200 en SW250, biedt een indrukwekkende prestatie op vloeroppervlakken zowel binnen als buiten | Vergeleken met een bezem verwijdert deze Nilfisk veegmachine stof, zand, schroeven, sigarettenpeuken etc. tot wel 6 keer sneller.

Compact en licht in gewicht, de veegmachine kan ook gebruikt worden in krappe of volle ruimten | De borstel wordt aangedreven door de wielen zodra de veegmachine in beweging wordt gezet door de gebruiker, hierdoor is het geluidsniveau uiterst laag | Er is geen motor, dus dagschoonmaak is een stille, aantrekkelijke, kostenbesparende optie.

De gebruiker profiteert van een aantal voordelen waaronder een 'soft grip' duwbeugel die altijd afgesteld kan worden op de ideale positie van de gebruiker | Overmetig stof wordt beperkt door het geïntegreerde filter en de grote vuilcontainer kan eenvoudig geleegd worden.

Alles bij elkaar genomen is deze snelle en productieve Nilfisk veegmachine de ideale keus voor gebruik in omgevingen als kleine fabrieken, parkeerterreinen, winkelcentra, scholen, werkplaatsen, stations evenals de buitenomgeving van kantoorpanden.

Technische specificaties:

Productiviteit met 2 zijborstels theor./werk | (m²/u): 3680/1840
Inhoud vuilcontainer (l): 38
Werkbreedte met 2 zijborstels (mm): 920
Hoofdborstel (mm): 480
Productiviteit hoofdborstel theor./werk | (m²/u): 1920/960
Netto gewicht (kg): 20
Werkbreedte met 1 zijborstel (mm): 700
Lengte x breedte x hoogte (mm): 1470x920x1120
Aandrijving: Manual


Nilfisk veeg/zuigmachine SW250

per
  • MerkNilfisk

Deze batterij-aangedreven, zeer veelzijdige Nilfisk SW750 veegmachine kan worden gebruikt voor het schoonmaken van winkels tot tankstations. De SW750 veegmachine wordt geleverd met ingebouwde lader. De veegmachine is zo stil tijdens de schoonmaak dat hij kan worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen.

Met slechts 59dbA is de Nilfisk SW750 veegmachine geschikt voor de schoonmaak overdag zonder voor overlast te zorgen. Het gehele design van de Nilfisk SW750 veegmachine is zo efficiënt en zo goed bedacht, dat de productiviteit zelfs gewaarborgd blijft bij een onervaren gebruiker. Dit terwijl de operationele kosten van deze veegmachine tot een minimum beperkt blijven.


Slechts 59 db(A) voor gebruik in de meest geluidsgevoelige omgevingen
Standaard batterij (46Ah) en ingebouwde lader, voor een werktijd tot 2 uur en tot ca. 6.000 m² veegprestatie.
Optionele 77 Ah batterij verlengt de werktijd tot 3,5 uur
Verstelbare hoofd-, en zijborstels voor een perfecte druk
Kan door het polyester filter zowel in natte als droge toepassingen gebruikt worden

Technische specificaties:

Werksnelheid (km/u): 4
Productiviteit met 1 zijborstels theor./werk | (m²/u): 2880/1730
Gewicht bij werking (kg): 68
Diameter zijborstel (mm): 315
Hoofdborstel (mm): 500
Filteroppervlak (m²): 1
Inhoud vuilcontainer (l): 60
Max | hellingspercentage (%): 20
Werkbreedte met rechter zijborstel (mm): 720
Lengte x breedte x hoogte (mm): 998x800x1100


Nilfisk veeg/zuigmachine SW750

per
  • MerkNilfisk

Nilfisk wasborstel 6400088 155cm
Nilfisk wasborstel 6400088 155cm

per

Alle prijzen zijn excl. wettelijke btw en excl. evt. Verzending.